2021-2022 Güz Dönemi Hibrit Eğitime Yönelik Açıklamalar: Ders İşleniş Biçimi ve Sınavlar

2021-2022 GÜZ DÖNEMİ HİBRİT EĞİTİME YÖNELİK AÇIKLAMALAR: DERS İŞLENİŞ BİÇİMİ VE SINAVLAR

DERSLERİN İŞLENİŞ BİÇİMİ

ONLINE: Dersler Mergen sistemi üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Öğretim üyeleri/elemanları derslerini canlı derslerle Mergen sistem üzerinden yürüteceklerdir.

YÜZ YÜZE: Dersler ders programında ilan edilen derslik ve amfilerde yüz yüze yürütülecektir.

YÜZ YÜZE / CANLI: Dersler ders programında ilan edilen derslik ve amfilerde yüz yüze, canlı yayın eşliğinde yürütülecektir.

HAFTALIK DERS SAATLERİ
Tüm dersler işleniş şekli fark etmeksizin (Online — Yüz yüze — Yüz yüze/Canlı), Fakültemiz web sitesinde ilan edilen haftalık ders saati çerçevesinde yürütülecektir.

SINAVLAR
Tüm sınavlar işleniş şekli fark etmeksizin (Online — Yüz yüze — Yüz yüze/Canlı), Fakültemiz derslik ve amfilerinde yüz yüze yapılacaktır.