Güz Dönemi Staj Başvuru Duyurusu

Sevgili öğrenciler,

2020-2021 Eğitim-öğretim dönemi Güz yarı yılı için staj başvurularıyla ilgili yapılan bir kaç güncelleme için sizleri bilgilendirmek istedik. Bu dönemin fakültemizde tamamen uzaktan eğitim şeklinde yürütülmesi nedeniyle staj komisyonu normal zamanlarda yaz ve ara dönem olarak iki dönemde açılan staj başvuru tarihlerini uzatma kararı almıştır. Bu uzatma pandemi şartları altında uzaktan öğretim yapacağımız güz dönemi için ve bir kereliktir. Başvurularınıza ilişkin şartlar aşağıdadır.

• Bu ilan 28 Eylül-24 Ocak 2020 tarihleri arasında staj yapmak isteyen öğrenciler için geçerlidir. Ara dönemde staj yapmak isteyenler için ayrı bir duyuru yapılacaktır.
  • Staj yapabilmeniz ve SGK’ınızın kurumumuz tarafından ödenebilmesi için ders programınızda en az üç iş gününün boş olarak gözükmesi gerekmektedir.
  • Başvuru yapabilmeniz için tamamladığınız en son dönemin Genel Not Ortalaması 2.00 olmalıdır.
  • Birden fazla işletmede staj yapma imkanına sahipsiniz ancak aynı işyerinde en az 10 en fazla 30 iş günü staj yapabilirsiniz.
  • Staj ile ilgili detaylı bilgiyi https://iibf.anadolu.edu.tr/ adresinde bulunan “staj” sekmesinden edinebilirsiniz.