Yaz Okulu Duyurusu-III / Dışarıdan Ders Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yaz Okulunda bir başka yükseköğretim kurumundan ders almak istiyorsanız;

– Alacağınız ders en az kendi bölüm dersiniz kadar AKTS kredisine sahip olmalıdır.

– Eğer üstteki koşul sağlanıyorsa dersi almak istediğiniz yükseköğretim kurumundan dersin onaylı içeriğini vakit kaybetmeden isteyiniz. (Fakültemizin ilgili komisyon tarafından getireceğiniz içeriğe onay verilmesinin bir hafta civarında zaman alabileceğini mutlaka göz önünde bulundurunuz.)

– Alacağını onaylı içeriği, “…dersini, … Üniversitesi … Fakültesi Yaz Okulundan almak istiyorum. Onaylı ders içeriği ektedir. Uygunluğunun değerlendirilmesini arz ederim” formatında yazacağınız dilekçenize ekleyerek taratıp iibf@anadolu.edu.tr Fakülte resmi eposta adresine gönderiniz. Eposta konusuna “yaz okulunda dışardan ders alma talebi” yazınız.

– Yaz Okulu döneminde birden fazla kurumdan ders alabilirsiniz. Ancak ders saatleri birbiriyle çakışmamalıdır. Dışarıdan alacağınız her bir ders için yukarıdaki koşulları ayrı ayrı yerine getirmeniz gerekir.

– İngilizce program öğrencileri, mezun durumda olmaları koşuluyla kataloglarında İngilizce olan 1(bir) adet dersi kendi Fakültemizden ya da dışarıdan Türkçe olarak alabilirler. Dışarıdan alınacak ders için yukarıdaki koşullar aynen geçerlidir.

Konuya ilişkin yukarıdaki ivedi hususlara dikkat etmeniz yanında konuya ilişkin yapılacak ek duyuruları ve duyuru güncellemelerini dikkatle takip ediniz.