Bütünleme Sınavları-II

Sevgili öğrencilerimiz,
  • FF veya YZ harf notu aldığınız derslerden;
  • Dersin dönem sonu/yılsonu sınavına girme koşulunu sağlamanıza rağmen sınavına girmediğiniz derslerden bütünleme sınavına girebileceksiniz.
Öte yandan;
  • İlgili dönemde açılan ders/dersleri daha önce hiç almayan veya ders/derslerin devam koşulunu yerine getirmeyen ve EK, ÇK harf notu olan öğrencilere;
  • Yukarıdaki haller dışında not yükseltme amacıyla başvuran öğrencilere bütünleme sınav hakkı verilmez.
Bütünleme sınavları 4-9 Haziran tarihlerinde, aynen ara ve dönem sonu sınavlarında olduğu gibi, canvas sistemi üzerinden sınav yerine geçecek ödev şeklinde yapılacaktır.
Bütünleme sınav notu, dönem sonu sınav notu yerine geçer.
Dönem sonu sınavında geçerli olan başarı kuralları, bütünleme sınavlarında da uygulanır. Bütünleme sınavı sonunda oluşan harf notu için dönem sonu sınavı sonucunda girilen harf notu aralıkları kullanılır.
Bütünleme sınavları için her ne sebeple olursa olsun mazeret sınavı düzenlenmez.
Bilgilerinizi rica eder, sınavlarınızda başarılar dileriz.