Dönem Sonu Sınavları Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi üniversitelerde yüz yüze eğitim faaliyetlerine en erken 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren başlanabileceği kararlaştırılmıştır.

Anadolu Üniversitesi 2019-2020 Öğretim Yılı Akademik Takvimine göre dönem sonu sınavlarının bu tarihten önce tamamlanması planlandığından, dönem sonu sınavlarımız da ara sınavlarda olduğu gibi Anadolu Öğrenme Yönetim Sistemi (AnadoluÖYS / CANVAS) sistemi üzerinden icra edilecektir.

Bu kapsamda, Fakültemiz koşulları gözetilerek oluşturulmuş aşağıdaki yönerge doğrultusunda dönem sonu sınavları gerçekleştirilecektir:

• Dönem sonu sınavları da aynen ara sınavlarda olduğu gibi ödev şeklinde yapılacak, test sınavı şeklinde yapılmayacaktır.
  • Dönem sonu ödevleriniz için soru/görevleriniz en geç 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü hocalarınız tarafından sisteme girilecektir.
  • Dönem sonu ödevleri toplama/yükleme aralığı 13-29 Mayıs tarihleri içinde olacak şekilde öğretim elemanları tarafından tanımlanacaktır.
  • Dönem sonu harf notlarının ANASİS üzerinden ilanı için son tarih, akademik takvimde yer aldığı üzere 2 Haziran 2020’dir.
  • Belirtilen aralıkta ödev yüklemelerini yapmaya özen göstermeniz ve teknik bir aksaklık olasılığına karşı yüklemelerinizi son anlara bırakmamanız hususunu önemle hatırlatırız.

Sevgilerimizi iletiyor, sağlık ve başarılar diliyoruz.