Ortak Kodlu Derslerin Ara Sınavları – II

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi ortak kodlu derslerin ara sınavları için de Rektörlüğümüzce öğretim elemanları atanmıştır. Ortak kodlu derslerin sınavları bu öğretim elemanları tarafından ödev olarak gerçekleştirilecektir.

Bununla birlikte bazı öğrencilerimizin ortak kodlu derslerde ödev yüklemelerini yanlış yerlere ve temel bilgileri içermeyen şekilde yaptıkları belirlenmiştir.

Lütfen ortak kodlu derslere atanmış öğretim elemanlarının duyurularını dikkatle takip ediniz. Bu duyurular doğrultusunda ödevlerinizi, adınızı, soyadınızı, TC Kimlik Numaranızı, bölümünüzü mutlaka açık ve net olarak yazarak; öğretim elemanı farklı bir bilgilendirme yapmadıkça CANVAS SİSTEMİNDE / ÖDEV MODÜLÜNDEN/ METİN KISMINA YAPIŞTIRARAK yüklemeniz gerekmektedir. Eposta ile göndermek, Canvas sistemi içinde farklı yerlere yüklemek, ödevinizin kaybolması gibi istenmeyen durumlara yol açabilir.

Sevgilerimizle,