Uzaktan Eğitim Duyurusu – I

Sevgili öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi 23 Mart 2020 Pazartesi (bugün) itibariyle derslerin uzaktan öğretim yöntemiyle devamına karar verildi. Uzaktan öğretim için www.canvas.anadolu.edu.tr adresinden erişilen Anadolu Üniversitesi Öğrenme Yönetimi Sistemini (ÖYS) kullanılacaktır.

Sistemin açılması, ders malzemelerine erişim, kullanımı, sınavların ve notlandırmaların nasıl yapılacağı, vb. tüm teknik konularda Rektörlük, BAUM ve Fakülte birimlerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak sistemin kullanımına ilişkin tüm bilgi ve materyal sizlerle Fakülte web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır.

Bu esnada yukarıda linkten ÖYS’ye Anadolu Üniversitesi hesap bilgilerinizi kullanarak girebilir, sistemi tanımaya yönelik ön çalışmalarınızı yapabilirsiniz.

Gereği halinde yapılacak ivedi duyuruların kaçırılmaması adına web sitemizi, sosyal medya hesaplarımızı ve hocalarınızdan gelebilecek anasis mesajlarınızı takip etmenizi öneriyoruz.

En kısa sürede tekrar sağlıkla bir araya gelebilmek dileğiyle.