13. TradeMaster Yatırım Ligi Katılımcı Grupları Duyurusu

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

23 Mart 2020 tarihinde başlayacak olan 13. TradeMaster Yatırım Ligi katılımcı grupları için ekteki excel dosyasını kullanmanızı rica edeceğiz. Yarışmaya kayıt ve giriş yapılacak olan platformun linki gruplara 17 Mart  2020 tarihi ile gönderilecek ve her grup kaydını kendisi gerçekleştirecektir. Yarışmaya ilk hafta yeni gruplar dahil olabilecek ancak 27 Mart 2020 saat 18:00 itibarı ile kayıt olmaya çalışan yeni gruplar kabul edilmeyecektir.

Katılımcı grupların 16 Mart 2020 tarihinde tarafımıza bildirilmesi, gruplara yapacağımız bilgilendirme açısından önem arz etmektedir. Yarışma kurallarına  https://www.trademaster.com.tr/kampus/trademaster-kampus-te/  ulaşabilirsiniz.

Sizlerle de aşağıda grup bilgileri bize iletildikten sonra katılımcılara göndermiş olduğumuz email içeriğinden bir kesit paylaşıyoruz. Burada biz kendilerine yarışma platformuna kayıt linkini gönderdikten sonraki süreçte platforma kayıt olurken dikkat etmeleri gereken bazı yönergelerden bahsediiyoruz.

Katılımcı gruplar;

linkine tıklanarak giriş yapılabilecek; kayıt olun seçeneğinden açılan pencerede;

You can use link  https://trademastercampus.foreks.com/#!/login  to register the 12. TradeMaster Invesment League.
       Grup adı Kullanıcı adı olacak şekilde, GRUP İSMİNİZ KULLANICI ADINIZ OLMAK ZORUNDA / User name must be your group name
       Şifre kayıt olurken yazdığınız cep telefon numarasına ya da e-posta adresinize gönderilecek  / The password will be sent to your mobile phone or e-mail adress.

İsim, soyisim, email, cep telefonu, Üniversite Adı bilgilerini girip kayıt ol dedikten  sonra hesabınızı oluşturmuş olacaksınız. Böylece platforma giriş yapmaya hazır hale geleceksiniz. ÜNİVERSİTE ADINIZI MUTLAKA DOĞRU OLARAK SEÇİNİZ. / You have to write your name, surname, e-mail, mobile phone and your university informations correctly to the register screen.

Katılımcı grupların tüm bu bilgileri girerken dikkat etmeleri gerekenler; / Important points while registering

– Grup adlarında boşluk ve Türkçe karakter kullanılmaması gerekmektedir. Grup adında Tükçe karakter ve boşluk olan hesapları sistem kabul etmeyecektir.
/
No spaces and Turkish characters should be used in group names. The system will not accept accounts with a group of Turkish characters and spaces.

-Kullanıcı adı Grup ismi olmak zorundadır / User name must be your group name

-İsim, Soyisim, email ve cep telefonu bilgileri grubun katılımcılarından, grubun belirleyeceği bir kişiye ait olmalıdır. Bir grup için, grubun birkaç katılımcısı ayrı ayrı hesap oluşturamaz. /Only one member should register for their group.

Üniversite ismini yazmak zorunludur. Yarışma sonuçları grup adı ve üniversite adı ile yayınlanacaktır. / University name must be written correctly. The results of the league will be announced by grup name and university name.

Bilgilerinize sunarız
Saygılarımızla,

13. TRADEMASTER KATILIM LİSTESİ (EXCEL)